Uleiul de avocado – sprijinitor al nutrientilor

Uleiul de avocado – sprijinitor al nutrientilor

Uleiul de avocado este numit „sprijinitor al nutrientilor”, deoarece s-a demonstrat ca duce la cresterea absortiei de catre organism a mai multor nutrienti sanatorsi cum ar fi: alfa-carotenul(de 9 ori), beta-carotenul(de 17 ori), licopenul (de 4 ori), luteina(de 6 ori).
Procesul de stabilizare patentat in exclusivitate de Olivado reduce la minim continutul de apa si de oxigen din ulei, elaborand un ulei de o calitate net superioara.
Prin acest proces unic, Olivado garanteaza o valabilitate de 5 ani.
Ambalajul de un verde sau maro inchis protejeaza uleiul impotriva rancezelii oxidative.
Uleiul de avocedo Olivado se obtine numai prin presare la rece( fara procese termice sau solventi), la temperaturi sub 12 grade Celsius si are un continut de acid de 0.8%.

Avantajele uleiului de avocado Olivado:

– are cel mai ridicat nivel de grasimi mono-saturate sanatoase pentru inima, in comparatie cu alte uleiuri,
– nivelul ridicat de alfa si beta-caroten, care protejeaza impotriva bolilor cardiovasculare si a cancerului,
– continutului sau mare de vitamine si minerale ajuta persoanele care sufera de malnutritie,
– proprietati antibacteriene si antiinflamatorii, care contribuie la o vindecare mai rapida a taieturilor si a ranilor, previne cicatricile, acneea si dermatitele
– are un nivel ridicat de luteina, care protejeaza impotriva degenerarii maculare si a orbirii,
– in comparatie cu alte uleiuri, are cel mai inalt continut de grasimi mono-saturate, vitamina E(puternic antioxidant), acid folic, potasiu, magneziu, luteina, Beta-Sitosterol si glutation.

Gama pune la dispozitie atat uleiul de avocado pur, cat si formulele diversificate: Omega Plus(ulei de avocado, de masline si in extra virgin) si cele infuzate cu arome delicioase: busuioc, rozmarin, lamaie si chilli.